Detta är från Google Translation som inte är 100 % korrekt. Vi söker någon som kan ställa upp som volontär eller sponsra översättningen. Om du kan hjälpa oss vänligen kontakta oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Tack.
Tryck för att lyssna
{Play}

Det har gått mer än 13 år sedan det interna kriget i Sri Lanka avslutades som varade i nästan 3 decennier och kostade landet 200 miljarder USD och än i dag har ingen kommit med en konkret plan för att säkerställa permanent fred i Sri Lanka. Därmed har vi på Mankind kommit ut med detta konceptprojekt för att skapa permanent fred i Sri Lanka.

Konceptet bakom detta projekt är att förhindra att den tidigare civila konflikten i Sri Lanka någonsin upprepar sig och att skapa en permanent lösning för alla lankesiska medborgare att leva i fred och harmoni för alltid.

  

Tryck för att lyssna
{Play}

För din information.

Det tidigare interna inbördeskriget, tsunamin, bombexplosionen på påsksöndagen, Corona-pandemin, stigande bränslepriser, populistisk skattepolitik, felaktiga investeringar, korruption, förbud mot import av jordbrukskemikalier och maktmissbruk har lett till den ekonomiska krisen önationen av Sri Lanka är nu inne. Den beskrivs som den värsta ekonomiska krisen på sjuttio år sedan han blev självständig från Storbritannien 1948.

Demokrati är inte en stat, det är en handling. Demokrati garanteras aldrig för någon stat om inte folket är villiga att kämpa för det. Majoriteten av medborgarna i Sri Lanka håller sig borta från politiken på grund av rädsla. Det är denna rädsla som har lett till försämringen av demokratin i Sri Lanka. Det är medborgarnas ovilja att samarbeta och vägleda politikerna som har orsakat splittringen i demokratin.

Vi tror att medborgarna är den största tillgången i ett land, så att fokusera på "folkets utveckling" är det bästa sättet att uppnå nationell storhet.

Att fokusera på folkcentrerade system har till exempel hjälpt Singapore att bli en av världens ledande ekonomier på kort tid. Vi föreställer oss en liknande utvecklingsstrategi för Sri Lanka.

Vi på Mankind Sweden har kommit ut med ett koncept/lösning för att förhindra att den tidigare inbördes konflikten i Sri Lanka någonsin upprepar sig och för att skapa en permanent lösning för alla lankesiska medborgare att leva i fred och harmoni för alltid. Du kan hitta vårt koncept/lösning på showsupportsidan.

Vi litar på att srilankeserna, den srilankesiska diasporan och välvilliga sprider ordet och förverkligar detta projekt genom att introducera och marknadsföra vårt projekt Mankind (NGO) Sweden för så många potentiella supportrar som möjligt.

Ju fler positiva svar vi får, desto bättre chanser har vi att driva Sri Lankas regering att åta sig de förändringar som vi har lagt fram.

Alla som är villiga att stödja oss vänligen gå till vår supportsida och stötta oss, vilket kommer att hjälpa Sri Lankas regering att överväga att implementera de 4 förfrågningarna från Mankind Sweden på vår showsupportsajt.

Vi har skapat detta projekt på 14 språk så att alla medborgare i den demokratiska världen kan förstå att situationen Sri Lanka står inför idag beror på att deras ledare tidigare har blundat för Sri Lanka under det interna inbördeskriget som varade i över 26 år, vilket fungerade som grundorsaken till hela den nuvarande ekonomiska krisen i Sri Lanka.

Vi på Mankind Sweden vill föra paradiset till Sri Lanka, ge hopp och möjligheter till lankeser och hjälpa investeringar och turism till Sri Lanka.

Sri Lanka måste komma för att samlas som en nation. Sri Lankas måste samlas som ett folk. Då kan vi alla arbeta för att omvandla Sri Lanka till ett ekonomiskt stabilt land och stärka demokratin i Sri Lanka.

 

Tryck för att lyssna
{Play}

OM OSS

Mänskligheten är en internationell icke-statlig organisation (NGO) som grundades i maj 1997, som syftar till att hjälpa miljontals människor i tredje världens demokratiska länder att praktisera och främja demokrati, rättvisa och mänskliga rättigheter. Det verkar för att stärka demokrati, rättvisa och mänskliga rättigheter i dessa nationer. Sedan 1997 har mänskligheten (NGO) varit i kontakt med många statsöverhuvuden i de ledande industriländerna, inklusive Indien, och även med FN, angående det bästa sättet att praktisera och främja demokrati, rättvisa och mänskliga rättigheter i tredje världens demokratiska länder.

Ett land som har stått inför en enorm kris tidigare är Sri Lanka. Vi på Mankind är övertygade om att landets framsteg kan förbättras oerhört mycket genom att förbättra mänskliga rättigheter, bevara demokratisk politik och införa förbättrade ekonomiska reformer.

Vi vill betona att mänskligheten (NGO) var i kontakt med de lankesiska regeringscheferna vid många tillfällen under Sri Lankas tidigare interna krig i ett försök att hitta lösningar för att avsluta detta interna krig.

Vår avsikt med detta projekt Mankind in Sri Lanka är att förhindra den tidigare inbördes konflikten i Sri Lanka från att någonsin upprepa sig och att skapa en permanent lösning för alla lankesiska medborgare att leva i fred och harmoni för alltid.

Du kommer att se skillnaden när du bryr dig och agerar. Låt oss alla vakna upp och arbeta tillsammans genom Mankind Project.

Tryck för att lyssna
{Play}

Vem kommer att tala för mig?


Historia lär oss en lektion av farorna med tystnad.

Först kom de för socialisterna, och jag talade inte för eftersom jag inte var en socialist.

Sedan kom de för fackföreningarna, och jag talade inte för eftersom jag inte var en fackföreningsman.

Då kom de efter judarna, och jag talade inte för, för jag var inte en jud.

Sedan kom de för mig - och det fanns ingen kvar för att tala för mig.

Pastor Martin Niemöller (1892–1984)

 
Vi tänker positivt och fungerar positivt. Alla med positiva idéer är välkomna att dela det med oss ​​och göra det till verklighet.
 
Prestation kräver inte extraordinär förmåga.
Prestationer kommer från vanliga förmågor som tillämpas med extraordinär uthållighet.