Tämä on Google-käännöksestä, joka ei ole 100% tarkka. Etsimme henkilöä vapaaehtoiseksi tai sponsoroimaan käännöstyötä. Jos voit auttaa meitä, ota meihin yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kiitos.

 

Projektit:


1. Mankind Sweden (N.G.O) hakee välitöntä apua toimittaakseen pulaan hengenpelastuslääkkeistä ja lääkintävälineistä Sri Lankaan.

Sri Lankan sairaaloista on loppumassa välttämättömät lääkkeet ja hengenpelastuslääkkeet ja lääkinnälliset laitteet, koska Sri Lankan keskuspankissa ei ole riittävästi valuuttaa. Sydäninfarktien hoitoon tarkoitetut lääkkeet ja vastasyntyneiden hengittämistä helpottavat putket ovat pulaa valtakunnallisesti.

Tilanne on niin vakava, että useat sairaalat ovat keskeyttäneet rutiinileikkaukset ja vähentäneet huomattavasti laboratoriotutkimusten määrää. "Kaikki Sri Lankan sairaalat ovat romahduksen partaalla", "Tilanne pahenee tulevina viikkoina tai kuukausina. "Ihmisten henki on vaakalaudalla", ja ihmiset alkavat kuolla, jos toimenpiteisiin ei ryhdytä nyt. " Kaikki mahdolliset potilaskuolemat. huumepula voi johtaa "mellakoihin sairaaloissa".

Olemme vastaanottaneet hätäpyynnön Hon. Herra Sajith Premadasa, oppositiopuolueen kansanedustaja, Sri Lanka hengenpelastuslääkkeistä, eli Tenecterel 40mg Injection Kit 2800 injektiopulloa kuukausittain pyynnöstä.

 

2. Sri Lankan haavoittuvien ja heikompien kansalaisten auttaminen.


Visiomme on "Valtuuttaa kaikki erityistarpeita omaavat henkilöt ja lapset kokonaisvaltaisesti, mikä mahdollistaa optimaalisen kehityksen, jotta he voivat elää mahdollisimman itsenäisesti yhteiskunnassa itseään kunnioittaen ja ihmisarvoisesti". Pandemian vuoksi nämä kaksi vuotta ja elinkustannusten nousu tällä hetkellä luovuttajat ovat ilmoittaneet, että heidän on vaikea jatkaa luovuttamista tämän jälkeen taloudellisten rajoitteiden vuoksi. Navodaya Special Children's Foundation Moratuwassa Sri Lankassa on yksi instituuteista, joiden auttamiseen keskitymme. Suurin osa lapsista on Downin syndroomaa sairastavia lapsia. Muita erityisiä lapsia ovat: Autismi ja tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö (ADHD), Michaelin oireyhtymä, oppimisvaikeudet, puheongelmat ja aivovamma.

On monia tällaisia ​​instituutteja, jotka työskentelevät auttaakseen haavoittuvia ja onnettomia Sri Lankan kansalaisia, joilla on taloudellisia vaikeuksia ylläpitää instituutteja, ja me Mankind Sweden (N.G.O) autamme näitä instituutteja lahjoituksin, jotta he voivat jatkaa työtään. normaalisti ilman keskeytyksiä taloudesta johtuen. Kaikki lahjoitukset tehdään Lions Club Kelaniyan, Sri Lankan kautta, jotta varmistetaan, että lahjoittaja on 100 % läpinäkyvä.

Sponsoroinnin jakautuminen on seuraava;
Apua ruokailuun - aamiainen ja lounas
Apua puhe- ja fysioterapiakustannuksiin
Auta tarjoamalla kuulolaitteita / silmälaseja / pyörätuoleja
Kuukausittaisen kuiva-annoksen tuki.
Tukea opettajien palkkaan
Tuki sähkölaskuille
Tue lasta kuljetuskustannuksissa, sillä osa ei voi käyttää julkista liikennettä vamman luonteen vuoksi.
Auta hankkimaan koulupukuja/kenkiä
Apua päiväretkelle
Apua vuosikonserttiin

 

3. Huumeiden väärinkäytön ja riippuvuuden poistaminen
Huumeiden väärinkäyttö ja riippuvuus ovat merkittävä ongelma Sri Lankassa, erityisesti Jaffnan rannikkoalueilla. Jaffna on ollut tämän laittoman toiminnan operatiivinen päämaja hyvin pitkään.


Analyysimme osoittavat, että se alkoi systemaattisesti pohjoisessa maakunnassa heti sodan päätyttyä noin 2010 ja jatkuu. Koska ulkomaista rahaa virtasi voimakkaasti Jaffnaan, siitä tuli helppo kohde huumekaupalle. Monet nuoret, myös opiskelijat, joutuvat riippuvaisiksi huumeista ja saattavat joutua osallistumaan prostituutioon tai heidän on pakko myydä huumeita ystävilleen ja tuttavilleen riippuvuuden tukemiseksi.

Huumausaineriippuvuudella on myös laajempia vaikutuksia yhteisöön, kuten lisääntynyt riski väkivaltarikoksiin ja itsemurha-ajatuksiin. Yhteiskunnallisen leimautumisen vuoksi monet ihmiset eivät kuitenkaan hakeudu hoitoon, ja kuntoutuksen resurssit ovat rajalliset. On tärkeää käsitellä sekä huumeiden väärinkäyttöä ja riippuvuutta että perimmäisiä syitä, mukaan lukien köyhyys ja mielenterveysongelmat, ja toteuttaa ehkäiseviä toimia.


Koska Sri Lankan yhteisö välittää perheen maineesta, he eivät etsi apua, vaan yrittävät piilottaa nämä ongelmat. Lisäksi ei ole monia kuntoutuksia saatavilla, he näyttävät kärsivän hiljaisuudessa...

Suurin kysymys on, kuinka syvälle tämä ongelma on juurtunut ja mitä aiomme tehdä asialle...

Me Mankind Swedenissä autamme kansainvälistä asiantuntemusta ja vaikutamme positiivisesti Sri Lankan huumeiden väärinkäytön ja riippuvuuden uhreihin. Ensinnäkin käynnistämme pilottihankkeen pohjoisessa ja suunnittelemme sen laajentamista lähiaikoina muualle Sri Lankan maahan.

4. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  

 

5. Itsenäinen työllistämisprojekti

Yhteisöllinen yrittäjyys

 

6. Työskentely korruption, lahjonnan ja rahanpesun minimoimiseksi tai poistamiseksi Sri Lankassa.
Teemme yhteistyötä maailman viiden vähiten korruptoituneen maan - Tanskan, Uuden-Seelannin, Suomen, Singaporen ja Ruotsin - kanssa. Keskustelemme hallitusten päämiesten kanssa saadaksemme neuvoja ja ohjeita. Meillä on myös tiimi, joka analysoi tulevia sijoituksia Sri Lankaan varmistaaksemme, että ihmisten rahat kuluvat hyvin.

 

7. Demokratian turvaaminen Sri Lankassa
Sri Lankan demokraattinen sosialistinen tasavalta ei aina harjoita demokratiaa. Ihmiset ovat menettäneet äänensä puhuakseen, ja sen seurauksena Sri Lanka on joutunut konkurssiin ilman valuuttavarantoja. Teemme myös yhteistyötä maailman 11 demokraattisimman maan – Norjan, Uuden-Seelannin, Suomen, Kanadan, Ruotsin, Islannin, Tanskan, Australian, Sveitsin, USA:n ja Iso-Britannian – kanssa turvataksemme ja vahvistaaksemme demokratiaa Sri Lankassa.

 

8. Tämä on herätys kaikille Sri Lankalaisille, Sri Lankan diasporoille ja hyväntahtoisille. Nykyään jokaisella srilankalaisella ja jokaisella vastasyntyneellä lapsella Srilankassa on lähes miljoona Sri Lankan rupian velallista asukasta kohden ulkomaisille hallituksille ja ulkomaisille instituutioille. Tämä johtuu Srilankan aiempien hallitusten ja poliitikkojen huonosta hallinnosta. Tämä johtuu myös siitä, että Sri Lankan hallitukset, poliitikot ja heidän kansalaisensa muuttavat pois toisistaan ​​sen sijaan, että he tekisivät yhteistyötä maan viemiseksi eteenpäin. Jos meidän on käännettävä koko tilanne tällä hetkellä, kun maa on konkurssin edessä, meidän kaikkien srilankalaisten, srilankalaisten diasporien ja hyväntahtoisten tulisi kokoontua yhteen ja pyrkiä rahoittamaan projektiamme Mankind Sweden (N.G.O) ja rakentamaan Sri Lankan uudelleen yhteistyössä Sri Lankan hallituksen kanssa. Me Mankind Swedenissä olemme luoneet alustan, jolla kaikki voivat osallistua paremman Srilankan puolesta.