Tämä on Google-käännöksestä, joka ei ole 100% tarkka. Etsimme henkilöä vapaaehtoiseksi tai sponsoroimaan käännöstyötä. Jos voit auttaa meitä, ota meihin yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kiitos.

Paina kuunnellaksesi

{Play}
On kulunut yli 13 vuotta siitä, kun Sri Lankan sisäsota päätettiin, joka kesti lähes 3 vuosikymmentä ja maksoi maalle 200 miljardia dollaria, eikä kukaan ole vielä tähän päivään mennessä esittänyt konkreettista suunnitelmaa pysyvän rauhan takaamiseksi. Sri Lanka. Siten me ihmiskunnalla olemme esittäneet tämän konseptiprojektin luodaksemme pysyvän rauhan Sri Lankaan.

Tämän projektin ideana on estää Sri Lankan menneen siviilikonfliktin toistuminen koskaan ja luoda pysyvä ratkaisu kaikille Sri Lankan kansalaisille elää rauhassa ja harmoniassa ikuisesti.
Paina kuunnellaksesi
{Play}

Tiedoksesi.
Mennyt sisällissota, tsunami, pääsiäissunnuntain pommiräjähdys, koronapandemia, polttoaineen hinnan nousu, populistinen veropolitiikka, väärät investoinnit, korruptio, maatalouskemikaalien tuontikielto ja vallan väärinkäyttö ovat johtaneet saarivaltion talouskriisiin. Sri Lanka on nyt sisällä. Sitä kuvataan pahimmaksi talouskriisiksi 70 vuoteen sen jälkeen, kun se itsenäistyi Yhdistyneestä kuningaskunnasta vuonna 1948.

Demokratia ei ole valtio, se on teko. Demokratiaa ei koskaan taata millekään valtiolle, elleivät ihmiset ole valmiita taistelemaan sen puolesta. Suurin osa Sri Lankan kansalaisista pitää itsensä erossa politiikasta pelon vuoksi. Tämä pelko on johtanut demokratian heikkenemiseen Sri Lankassa. Kansalaisten haluttomuus tehdä yhteistyötä ja ohjata poliitikkoja on aiheuttanut demokratian jakautumisen.

Uskomme, että kansalaiset ovat maan suurin voimavara, joten "ihmisten kehittämiseen" keskittyminen on paras tapa saavuttaa kansallista suuruutta.

Keskittyminen ihmiskeskeisiin järjestelmiin on esimerkiksi auttanut Singaporea nousemaan lyhyessä ajassa yhdeksi maailman johtavista talouksista. Suunnittelemme samanlaista kehitysstrategiaa Sri Lankalle.

Me Mankind Swedenissä olemme tuoneet esille konseptin/ratkaisun, jolla estetään Sri Lankan menneen siviilikonfliktin toistuminen ja luodaan pysyvä ratkaisu, jotta kaikki Sri Lankan kansalaiset voivat elää rauhassa ja harmoniassa ikuisesti. Löydät konseptimme/ratkaisumme esityksen tukisivulta.

Luotamme Sri Lankalaisiin, Sri Lankan diasporaan ja hyväntahtoisiin levittämään sanaa ja elävöittämään tätä projektia esittelemällä ja edistämällä projektiamme Mankind (NGO) Sweden mahdollisimman monelle mahdolliselle tukijalle.

Mitä enemmän myönteisiä vastauksia saamme, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on saada Sri Lankan hallitus sitoutumaan esittämiimme muutoksiin.

Kaikki, jotka haluavat tukea meitä, mene tukisivullemme ja tue meitä, mikä auttaa Sri Lankan hallitusta harkitsemaan Mankind Swedenin neljän pyynnön toteuttamista show-tukisivustollamme.

Olemme luoneet tämän projektin 14 kielellä, jotta kaikki demokraattisen maailman kansalaiset ymmärtäisivät, että Sri Lankan nykyinen tilanne johtuu siitä, että heidän johtajansa ovat aiemmin sulkeneet silmänsä Sri Lankasta vuoden kestäneen sisäisen sisällissodan aikana. yli 26 vuotta, mikä oli syynä koko nykyiseen Sri Lankan talouskriisiin.

Me Mankind Swedenissä haluamme tuoda paratiisin Sri Lankaan, antaa toivoa ja mahdollisuuksia srilankalaisille sekä auttaa investointeja ja matkailua Sri Lankaan.

Sri Lankan on tultava kokoontumaan kansana. Sri Lankalaisten on tultava yhteen kansana. Vain silloin voimme kaikki työskennellä Sri Lankan muuttamiseksi taloudellisesti vakaaksi maaksi ja demokratian vahvistamiseksi Sri Lankassa.
Paina kuunnellaksesi
{Play}
MEISTÄ

Ihmiskunta on kansainvälinen kansalaisjärjestö (NGO), joka perustettiin toukokuussa 1997 ja jonka tavoitteena on auttaa miljoonia ihmisiä kolmannen maailman demokraattisissa maissa harjoittamaan ja edistämään demokratiaa, oikeutta ja ihmisoikeuksia. Se toimii vahvistaakseen demokratiaa, oikeutta ja ihmisoikeuksia näissä valtioissa. Vuodesta 1997 ihmiskunta (NGO) on ollut yhteydessä useisiin valtionpäämiehiin johtavissa teollisuusmaissa, mukaan lukien Intia, ja myös YK:n kanssa koskien parasta tapaa harjoittaa ja edistää demokratiaa, oikeutta ja ihmisoikeuksia kolmannen maailman demokraattisessa maailmassa. maat.

Yksi valtio, joka on kohdannut valtavan kriisin aiemmin, on Sri Lanka. Me ihmiskunnalla uskomme vakaasti, että maan kehitystä voidaan parantaa valtavasti parantamalla ihmisoikeuksia, säilyttämällä demokraattista politiikkaa ja toteuttamalla parempia taloudellisia uudistuksia.

Haluamme korostaa, että ihmiskunta (NGO) oli useaan otteeseen yhteydessä Sri Lankan hallitusten päämiehiin Sri Lankan menneen sisäisen sodan aikana yrittääkseen löytää ratkaisuja tämän sisäisen sodan lopettamiseksi.

Tämän Sri Lankan ihmiskunnan hankkeen tarkoituksena on estää Sri Lankan menneen siviilikonfliktin toistaminen ja luoda pysyvä ratkaisu, jotta kaikki Sri Lankan kansalaiset voivat elää rauhassa ja harmoniassa ikuisesti.

Näet eron, kun välität ja toimit. Herääkäämme kaikki ja työskentelemään yhdessä Mankind Projectin kautta.


Paina kuunnellaksesi

{Play}
KUKA PUHUA PUOLENI?
Historia opettaa meille hiljaisuuden vaaroista.
Ensinnäkin he hakivat sosialisteja, enkä puhunut ääneen, koska en ollut sosialisti.
Sitten he tulivat hakemaan ammattiyhdistysmiehiä, enkä puhunut ääneen, koska en ollut ammattiliittolainen.
Sitten he tulivat hakemaan juutalaisia, enkä puhunut ääneen, koska en ollut juutalainen.
Sitten he tulivat hakemaan minua - eikä enää ollut ketään, joka puhuisi puolestani.
Pastori Martin Niemöller (1892-1984)

Ajattelemme positiivisesti ja työskentelemme positiivisesti. Kaikki, joilla on myönteisiä ideoita, ovat tervetulleita jakamaan ne kanssamme ja toteuttamaan ne.

Saavutus ei vaadi poikkeuksellista kykyä. Saavutus tulee tavallisista kyvyistä, joita käytetään poikkeuksellisen pitkäjänteisesti.