Tämä on Google-käännöksestä, joka ei ole 100% tarkka. Etsimme henkilöä vapaaehtoiseksi tai sponsoroimaan käännöstyötä. Jos voit auttaa meitä, ota meihin yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kiitos.
{Play}

ESITTELY

Päätavoitteemme on yhdistää kaikki Sri Lankalaiset, Sri Lankan diasporat ja hyvät viisaat yhtenäisenä sateenvarjolla kaikkien Sri Lankan ja Sri Lankan diasporan menettämän yhtenäisyyden palauttamiseksi ja auttaa Sri Lankan hajonneen talouden jälleenrakentamisessa ja avoimien keskustelujen järjestämisessä. ottaen huomioon kaikkien Sri Lankassa asuvien srilankalaisten tarpeet ja toiveet, jotta voimme kaikki päästä yhdessä Sri Lankan presidentin ja hallituksen kanssa ja löytää ratkaisuja heidän ongelmiinsa.

Haluamme luoda ympäristön demokratian vahvistamiseksi oikeuslait, laki ja järjestys maassa, jotta voimme luoda uuden Sri Lankan toivolla ja mahdollisuuksilla kaikille Sri Lankaan.

 

Niille, jotka haluavat tietää vähän Sri Lankan ja Sri Lankan diasporan historiasta, voivat lukea seuraavat tiedot.

 

{Play}

Hieman Sri Lankan historiasta

Sri Lankasta on jo pitkään viitattu paratiisisaareksi maan päällä. Sri Lankan ihmiset ovat osoittaneet esimerkkiä monille edistyksellisille kansakunnille valitsemalla maailman ensimmäisen naisten pääministerin Sirimavo Bandaranaiken, joka osoittaa syvän käsityksen heidän tasa-arvostaan, mahdollisuuksistaan ​​ja demokraattisesta luonteestaan. Tällaisen korkeuden hyvinvoinnin kannalta on yllättävää ja pettymys, että Sri Lankassa tapahtui lähes kolmen vuosikymmenen ajan kestänyt siviilikonflikti. Maailma on nähnyt yhden verisimmistä ja raa'immista ihmisoikeusrikkomuksista tässä maassa.

Kaikki alkoi, kun sisäinen sota puhkesi Sri Lankassa vuonna 1983 ja kesti melkein kolme vuosikymmentä, ja se on heikentänyt maata syvässä myllerryksessä, ja nyt heillä on pelottava tehtävä pelastaa itsensä edellä mainitun kriisin alistamisesta.

Sri Lankassa on tapahtunut verenvuotoa ja taloudellisia vahinkoja, jotka ovat asettaneet maan takajaolle etenemisen kannalta sekä sosiaalisesti että taloudellisesti. Sri Lankan hallitus lopetti vihdoin Sri Lankan sisäisen sodan toukokuussa 2009. Sovittamis-, kuntoutus- ja jälleenrakennusohjelmat ovat alkaneet siitä lähtien. Älkää unohtako viimeaikaisia ​​pääsiäissunnuntain terrori-iskuja huhtikuussa 2019 Sri Lankan kirkoissa ja hotelleissa. ihmishenkien menetykset ja tuhosivat maan talouden erittäin pahasti.

Tätä suurta tragediaa olisi voitu välttää, jos hyvät ihmiset olisivat nostaneet äänensä ja luoneet Sri Lankan kansalaisille vaaditun tietoisuuden siviilipurskeista. Sen sijaan heidän hiljaisuutensa on rakentanut pahoille ihmisille tietä painostaa joukkojaan, aiheuttaen kaaosta kansan keskuudessa ja lopulta johtaen tähän valitettavaan tilanteeseen, joka muutti kansakunnan kehityksen kulkua. Tämän kansalaisuuden puhkeamisen ja sisäisen sodan jälkimaksu on näiden kansalaisten hiljaisuus byrokratian väärinkäytöksiä vastaan ​​ja heidän keskuudessaan.

Siviilipuhan ja sisäisen sodan aikaan kukaan ei olisi voinut arvioida tätä tuhoa. Ja tästä syystä meidän on kannustettava Sri Lankan kansalaisia ​​nostamaan äänensä kansakunnan yleisen kehityksen hyväksi sen sijaan, että hiljaisiin eleisiin suuntautuisi tuhoisille voimille, jotka osoittautuivat niin kalliiksi. Tämä on demokratian ruohonjuuritason perusta: ihmisistä, kansasta ja ihmisille, kuten Abraham Lincoln on sanonut.

Ihmiskunnan vanhin ja vahvin tunne on pelko. Ainoa asia, jota meidän on pelättävä, on itse pelko.

 

{Play}

SISÄLTÖ

(Jotkin seuraavan tekstin tiedoista ovat meille hyväntahtoisia, emmekä vaadi mitään tekijänoikeuksia tämän sisällön sisältöön)

Me Mankindissa olemme intohimoisia Sri Lankan diasporasta. Meidän pitäisi pitää niitä loistavana kansallisena voimavarana, ei toimijoiden menetyksenä.

Maastamuutto oli suuri keskipakovoima, joka hajauttaa ihmiset ympäri maailmaa. Diaspora on välitön lähentyvä voima, joka tuo ihmiset takaisin kotimaihinsa.

Uskomme, että intohimoinen ja uskollinen diasporapääkaupunki on ratkaisevan tärkeä maan vakaudelle ja menestykselle. Pääomaresurssit sisältävät maan käytettävissä olevat merentakaiset resurssit, jotka koostuvat kolmesta virrasta: ihmisvirrat; rahoitusvirrat; tiedon virrat. Jokaisessa maassa on näitä eri määrin.

Mielestämme Sri Lankan paras toivo on, että Sri Lankan diaspora ja hyväntahtoiset tulevat esiin ja ojentavat auttavan kätensä Sri Lankalle. Sri Lanka tarvitsee kipeästi heidän apuaan maan talouden vakauttamiseksi, etenkin COVID-19-pandemian jälkeen.

Tämä on tunnetyötä; se koskee visioita ja unelmia. Jotta tämä toimisi, meillä on ensin oltava unelma. Meillä ihmiskunnalla on strateginen suunnitelma, koska se voi olla vaikeaa ja kiistanalaista, mikä voi johtaa hajaantumiseen, hajaantumiseen ja etäisyyksiin – voi olla jännitteitä ja ristiriitoja. Diasporatyö ei ole kilpailullista.

Kyse on ideoista, luovuudesta, kyvyistä ja innovaatioista. Määritelmän mukaan kyse on ihmisistä, ja ihmiset liukastuvat maasta toiseen, joten meidän on otettava käyttöön strategioita selvittääksemme, missä he ovat ja mitä he tekevät. Jos emme ota käyttöön strategioita, politiikkoja, ohjelmia ja hankkeita pian, menetämme loistavan mahdollisuuden.

Sri Lanka on saari. Sri Lankan kokonaispinta-ala on 65 610 neliökilometriä. Sen väkiluku on noin 22 miljoonaa, mikä tarkoittaa, että Sri Lankan diaspora on jopa 15 % Sri Lankan kokonaisväestöstä. Ne voivat olla loistava kansallinen voimavara, jos lähestymme niitä oikein.

Meidän täytyy laittaa inhimillisyyttä ihmisten silmiin. Sri Lankan diasporan luottamuksen voittamiseksi on järjestettävä poikkeuksellisia tapahtumia musiikin, kulttuuriperinnön, urheilun ja kulttuurin alalla ja toimitettava Sri Lankan diasporalle ympäri maailmaa yhtenäisyyden rakentamiseksi kaikkien srilankalaisten kesken. Tätä voidaan kutsua "Magic of Diaspora" -projektiksi.

Tämä maailma on yhdistetty enemmän kuin koskaan ennen. Voiman mitta tässä maailmassa on yhteydet. Tietojen aikakausi on täällä – kaikki on kaikkien saatavilla yhdellä kytkimen painalluksella.

Meidän kaikkien pitäisi työskennellä kaikkien srilankalaisten tasa-arvon puolesta Sri Lankassa, lopettamalla syrjintä ja rasismi ja korostamalla altruismia, ystävällisyyttä, anteliaisuutta ja empatiaa. Kielen, uskonnon ja etnisyyden erot jäävät täysin ihmiskuntamme muodostavien yhtäläisyyksien ja yhteisten ominaisuuksien varjoon.

Toimimattomuksemme johtaa siihen, että ihmiset, joilla on omat poliittiset tavoitteensa, lähestyvät hallitusta ja johtavat sen harhaan.

Me MANKIND SWEDENissa olemme enemmän kuin valmiita työskentelemään rinta rinnan Sri Lankan presidentin ja hallituksen ja kaikkien Sri Lankan poliittisten puolueiden kanssa Sri Lankan yhtenäisyyden, vaurauden, toivon ja rauhan puolesta ikuisesti.

 

 

Awakening TV
Posted on Apr 21 2019 21 apr. 2019

You Reap What You Sow. 

 

 If you sow seeds of kindness,

Then kindness is what you'll reap.

If you sow seeds of forgiveness,

You'll reap untroubled sleep.

 

 If you sow seeds of anger,

of hatred or discontent,

You'll reap a crop of violence,

Discord and evil intent.

 

 If you sow seeds of brotherly love,

Then love you will receive,

But if wickedness is what you sow,

Then wicked you will be.

 

The lesson here is pretty clear:

You reap just what you sow.

Therefore, strive to sow only good seeds,

And spread them wherever you go.

 

Kim Merryman

 

Sri Lankalaiset yrittävät todella kovasti korvata menetettyä yhtenäisyyttä. Anna heille tukea ja autta heitä saavuttamaan tavoitteensa. Kiitos.

 

    

 

Sri Lankan sisäisen sodan aikana työskentelimme monien vuosien ajan tämän sodan lopettamiseksi ja tulimme siihen johtopäätökseen, että paras tapa tasoittaa tietä ja saavuttaa tämä on koulutuksen avulla, ja vuonna 2003 MANKINDissä päätimme aloittaa urakehityskurssit sodan kärsimillä alueilla Sri Lankassa. Tähän sisältyivät sodan molemmin puolin kärsineet alueet - hallituksen ja LTTE: n puolella - ja olimme yhteydessä sekä Sri Lankan hallituksen että LTTE: n kanssa tavoitteidemme saavuttamiseksi. Saimme myönteisiä vastauksia Sri Lankan hallitukselta, mutta emme saaneet vastauksia LTTE: ltä.

Urakoulutuskurssit Sri Lankassa oli suunniteltu 3 vuodeksi kustannuksilla 37,5 miljoonaa Ruotsin kruunua, ja olimme yhteydessä Ruotsin hallitukseen SIDA: n kautta, ja he olivat valmiita tukemaan meitä 80 prosentilla hankkeesta, loput 20 prosentilla kustannukset katetaan kiinnostuneilta yksityisiltä yrityksiltä.

Koska projekti oli suunniteltu auttamaan molempia osapuolia, se oli peruutettava, koska toinen osapuoli ei toiminut yhteistyössä kanssamme. Kun Sri Lankan sisäinen sota päättyi vuonna 2009, halusimme aloittaa urakoulutuskurssit vuonna 2010. Meillä oli vaikea löytää tarvittavia sponsoreita, joten päätimme antaa projektisuunnitelmamme muille kansalaisjärjestöille ja olimme iloisia nähdessäni monia Kansalaisjärjestöt, jotka aloittavat monia urakehityskursseja Sri Lankassa. Urakoulutuskurssien tarve ja kysyntä Sri Lankassa on nykyäänkin suuri, joten aiomme aloittaa urakoulutuskurssit Sri Lankassa vastaamaan vaatimuksia, jotka ovat kansainvälisten standardien mukaisia.

 

Embassy Letter