Dette er fra Google Oversættelse, som ikke er 100 % nøjagtigt. Vi leder efter en, der vil være frivillig eller sponsorere oversættelsen. Hvis du kan hjælpe os, så kontakt os venligst på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tak.
{Play}

INTRODUKTION

Vores vigtigste mål er at forene alle srilankere, srilankanske diasporaer og vellykkere under én paraply for at genopbygge den mistede enhed blandt alle srilankere og srilankanske diaspora og for at hjælpe med at genopbygge den ødelagte økonomi i Sri Lanka og til at have åbne diskussioner hvad angår behov og ønsker for alle srilankere, der bor på Sri Lanka, så vi alle kan komme sammen med præsidenten og regeringen på Sri Lanka og finde løsninger på deres problemer.

Vi vil gerne skabe miljøet for at styrke demokratiet ret og orden i landet, så vi kan skabe et nyt Sri Lanka med håb og mulighed for alle i Sri Lanka.

 

For dem, der gerne vil vide lidt om Sri Lankas historie og Sri Lanka diaspora, kan læse følgende information.

 

{Play}

Lidt af Sri Lankas historie

Sri Lanka er længe blevet omtalt som en paradisø på Jorden i fortiden. Befolkningen i Sri Lanka har sat et eksempel for mange progressive nationer ved at vælge verdens første kvindelige premierminister, fru Sirimavo Bandaranaike, der viser en dyb fornemmelse af deres lighed, muligheder og demokratiske karakter. For en velfærd med sådan statur kommer det som en overraskelse og skuffelse, at der opstod en civil konflikt, der varede i næsten tre årtier på Sri Lanka. Verden har været vidne til en af ​​de blodigste og mest brutale menneskerettighedskrænkelser i dette land.

Det hele startede, da den interne krig brød ud i Sri Lanka i 1983 og varede i næsten tre årtier har kastet landet i dyb uro og står nu over for en skræmmende opgave for at redde sig selv fra at give efter for den førnævnte krise.

Sri Lanka har set blodsudgydel og økonomisk skade, som har sat landet på en bagerste fod i form af progression, både socialt og økonomisk. Sri Lankas regering sluttede endelig den interne krig i Sri Lanka i maj 2009. Forsonings-, rehabiliterings- og genopbygningsprogrammer er startet siden da og ikke glemme de nylige påskedags terrorangreb i april 2019 i kirker og hoteller i Sri Lanka havde betalt tungt tab af menneskeliv og ødelagde landets økonomi meget dårligt.

Denne store tragedie kunne have været undgået, hvis de gode mennesker hævede deres stemme og skabte krævet opmærksomhed blandt borgerne i Sri Lanka mod det civile udbrud. I stedet har deres tavshed banet vejen for onde mennesker til at presse deres kræfter, forårsaget kaos blandt folket og til sidst ført til denne uheldige situation, der ændrede forløbet for nationens fremskridt. Kølvandet på dette civile udbrud og den interne krig er disse borgeres tavshed mod bureaukratiets forseelser og dem selv.

På tidspunktet for borgerudbrud og intern krig kunne ingen have estimeret dette niveau af ødelæggelse. Og af denne grund er vi nødt til at tilskynde befolkningen i Sri Lanka til at hæve deres stemmer til fordel for den generelle udvikling af nationen i stedet for tavse bevægelser mod de destruktive kræfter, der viste sig at være så dyre. Dette er demokratiets græsrodsgrundlag: AF folket, AF folket og FOR folket, som formuleret af Abraham Lincoln.

Menneskets ældste og stærkeste følelser er frygt. Det eneste, vi har at frygte, er frygt i sig selv.

 

{Play}

INDHOLD

(Nogle af oplysningerne i den følgende tekst blev leveret til os af vores velvillige, og vi påberåber os ingen ophavsret til indholdet heraf)

Vi hos Mankind brænder for den srilankanske diaspora. Vi bør betragte dem som et fantastisk nationalt aktiv og ikke som et tab af aktører.

Emigration var en stor centrifugalkraft, der spredte mennesker over hele verden. Diasporaen er en øjeblikkelig konvergerende kraft, der bringer folk tilbage til deres hjemlande.

Vi tror på, at en lidenskabelig og loyal diasporahovedstad er afgørende for et lands stabilitet og succes. Kapitalressourcer omfatter de oversøiske ressourcer, der er tilgængelige for et land, og disse består af tre strømme: strømme af mennesker; strømme af finansiering; vidensstrømme. Hvert land har disse i forskellig grad.

Vi tror, ​​at det bedste håb for Sri Lanka er, at den srilankanske diaspora og velvillige kommer frem og giver en hjælpende hånd til Sri Lanka. Sri Lanka har stort behov for deres hjælp til at stabilisere økonomien i landet, især efter COVID-19-pandemien.

Dette er følelsesmæssigt arbejde; det handler om visioner og drømme. For at få dette til at fungere, skal vi først have en drøm. Vi i Mankind har en strategisk plan, fordi den kan være svær og omstridt, hvilket kan føre til spredning, adspredelse og distance – der kan være spændinger, og der kan være modsætninger. Diasporaarbejde er ikke-konkurrencedygtigt.

Det handler om ideer, kreativitet, talenter og innovation. Per definition handler det om mennesker, og folk glider og glider fra land til land, så vi er nødt til at indføre strategier for at finde ud af, hvor de er, og hvad de laver. Hvis vi ikke snart indfører strategier, politikker, programmer og projekter, vil vi miste en fantastisk mulighed.

Sri Lanka er en ø. Sri Lankas samlede areal er 65.610 kvadratkilometer. Dens befolkning er omkring 22 millioner, hvilket betyder, at den srilankanske diaspora er så stor som 15% af det samlede antal mennesker, der bor i Sri Lanka. De kan være et fantastisk nationalt aktiv, hvis vi griber dem rigtigt an.

Vi er nødt til at sætte noget menneskelighed ind i menneskelige øjne. For at vinde den srilankanske diasporas tillid og tillid, er det nødvendigt at organisere exceptionelle begivenheder inden for musik, kulturarv, sport og kultur og levere til den srilankanske diaspora rundt om i verden for at opbygge enhed blandt alle srilankanere. Dette kan kaldes "Magic of Diaspora"-projektet.

Denne verden er forbundet som aldrig før. Målingen af ​​magt i denne verden er forbundethed. Informationsalderen er her - alt er tilgængeligt for alle med et tryk på en kontakt.

Vi bør alle arbejde hen imod lighed for alle srilankanere i Sri Lanka, med en ende på diskrimination og racisme og med vægt på altruisme, venlighed, generøsitet og empati. Forskellene i sprog, religion og etnicitet er fuldstændig overskygget af de ligheder og fælles karakteristika, som danner vores menneskelighed.

Det er vores mangel på handling, der resulterer i, at folk med deres egne politiske dagsordener nærmer sig regeringen og fører den på afveje.

Vi i MANKIND SWEDEN er mere end klar til at arbejde side om side med Sri Lankas præsident og regeringen og alle politiske partier i Sri Lanka for enhed, velstand, håb og fred i Sri Lanka for evigt.

 

Awakening TV
Posted on Apr 21 2019 21 apr. 2019

You Reap What You Sow. 

 

 If you sow seeds of kindness,

Then kindness is what you'll reap.

If you sow seeds of forgiveness,

You'll reap untroubled sleep.

 

 If you sow seeds of anger,

of hatred or discontent,

You'll reap a crop of violence,

Discord and evil intent.

 

 If you sow seeds of brotherly love,

Then love you will receive,

But if wickedness is what you sow,

Then wicked you will be.

 

The lesson here is pretty clear:

You reap just what you sow.

Therefore, strive to sow only good seeds,

And spread them wherever you go.

 

Kim Merryman

 

Sri Lankan prøver virkelig hårdt at kompensere for den mistede enhed. Giv dem din støtte og hjælp dem med at nå deres mål. Tak skal du have.

 

    

 

Under den interne krig på Sri Lanka arbejdede vi i mange år med, hvordan vi sluttede denne krig, og vi kom til den konklusion, at den bedste måde at bane vejen og opnå dette er gennem uddannelse, og i 2003 besluttede vi i MANKIND at starte karriereuddannelseskurser i krigsramte områder af Sri Lanka. Dette omfattede de berørte områder på begge sider af krigen - regeringssiden og LTTE-siden - og vi kommunikerede med både regeringen i Sri Lanka og LTTE for at nå vores mål. Vi modtog positive svar fra regeringen i Sri Lanka, men modtog ikke noget svar fra LTTE.

Karriereuddannelseskurserne i Sri Lanka var planlagt i 3 år til en pris af 37,5 millioner svensk krone, og vi kommunikerede med den svenske regering gennem SIDA, og de var villige til at støtte os med 80% af projektet, med de resterende 20% af omkostningerne dækkes af interesserede private virksomheder.

Da projektet var designet til at hjælpe begge sider, måtte det annulleres på grund af, at den ene side ikke samarbejdede med os. Da den interne krig i Sri Lanka sluttede i 2009, ønskede vi at starte karriereuddannelseskurserne i 2010. Vi havde svært ved at finde de nødvendige sponsorer, så vi besluttede at give vores projektplaner til andre ngo'er, og vi var glade for at se mange NGO'er, der starter mange karriereuddannelseskurser i Sri Lanka. Selv i dag er behovet og kravet om karriereuddannelseskurser i Sri Lanka stort, så vi planlægger at starte karriereuddannelseskurser i Sri Lanka for at imødekomme kravene, og disse vil være i internationale standarder.

 

Embassy Letter