Dette er fra Google Oversættelse, som ikke er 100 % nøjagtigt. Vi leder efter en, der vil være frivillig eller sponsorere oversættelsen. Hvis du kan hjælpe os, så kontakt os venligst på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tak.

 

Donationer

Mange borgere i Sri Lanka har ikke længere råd til at købe basale varer for at forsørge deres familier med daglige behov på grund af høj inflation.

Vi i Mankind Sweden har slået os sammen med Lions Club of Kelaniya i Sri Lanka og for at arbejde sammen med deres respektive Twin Lions Clubs verden over for at have et fundraising-projekt for at redde den nuværende krise i Sri Lanka. Al finansiering og donationer kanaliseres gennem Lions Club for at garantere 100 % gennemsigtighed i fordelingen af alle midler og donationer og opfyldelse af donorernes ønsker.

Vi opfordrer alle i erhvervslivet til at støtte vores fundraising-projekter og love deres donationer til Lions Club of Kelaniya's Payment Gateway System. Tak skal du have.

For donationer, klik venligst på knappen nedenfor.
Angiv venligst organisationens navn: Mankind

 

 


Du kan også donere via direkte bankoverførsel ved at bruge følgende bankkontooplysninger.

Kontonavn: Lions Club of Kelaniya

Kontotype: Aktivitetskonto
Bankens navn: Seylan Bank PLC
Filialens navn: Kiribathgoda
Kontonummer: 0060 00189501 001

Bank-/filialkode: 7287 / 006

Swift-kode: SEYBLKXXX