Dette er fra Google Oversættelse, som ikke er 100 % nøjagtigt. Vi leder efter en, der vil være frivillig eller sponsorere oversættelsen. Hvis du kan hjælpe os, så kontakt os venligst på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tak.
Tryk for at lytte
{Play}

Det er mere end 13 år siden, at den interne krig i Sri Lanka blev sat til ophør, som varede i næsten 3 årtier og kostede landet 200 milliarder US$, og indtil i dag er ingen kommet med en konkret plan for at sikre permanent fred i Sri Lanka. Derved er vi i Mankind kommet ud med dette konceptprojekt for at skabe permanent fred i Sri Lanka.

Konceptet bag dette projekt er at forhindre den tidligere civile konflikt i Sri Lanka i nogensinde at gentage sig selv og at skabe en permanent løsning for alle srilankanske borgere til at leve i fred og harmoni for evigt.


 

Tryk for at lytte

{Play}
Til din information.
Den tidligere indre borgerkrig, tsunami, bombeeksplosion på påskesøndag, Corona-pandemi, stigende brændstofpriser, populistisk skattepolitik, forkerte investeringer, korruption, et forbud mod import af landbrugskemikalier og magtmisbrug har ført til den økonomiske krise for ø-nationen af Sri Lanka er nu i. Det beskrives som den værste økonomiske krise i halvfjerds år siden opnåelsen af uafhængighed fra Storbritannien i 1948.

Demokrati er ikke en stat, det er en handling. Demokrati er aldrig garanteret for nogen stat, medmindre befolkningen er villige til at kæmpe for det. Flertallet af borgere i Sri Lanka holder sig væk fra politik på grund af frygt. Det er denne frygt, der har ført til nedbrydningen af demokratiet i Sri Lanka. Det er borgernes manglende vilje til at samarbejde og vejlede politikerne, der har forårsaget splittelsen i demokratiet.

Vi mener, at borgere er et lands største aktiv, så fokus på "folkeudvikling" er den bedste måde at opnå national storhed på.

Fokus på menneskecentrerede ordninger har for eksempel hjulpet Singapore til at blive en af verdens førende økonomier på kort tid. Vi forestiller os en lignende udviklingsstrategi for Sri Lanka.

Vi hos Mankind Sweden er kommet ud med et koncept/løsning for at forhindre den tidligere civile konflikt i Sri Lanka i nogensinde at gentage sig selv og for at skabe en permanent løsning for alle srilankanske borgere til at leve i fred og harmoni for evigt. Du kan finde vores koncept/løsning på showsupportsiden.

Vi stoler på, at srilankanerne, den srilankanske diaspora og velønskere vil sprede ordet og bringe dette projekt ud i livet ved at introducere og promovere vores projekt Mankind (NGO) Sverige til så mange potentielle støtter som muligt.

Jo flere positive svar, vi får, bedre, desto større chance har vi for at presse Sri Lankas regering til at forpligte sig til de ændringer, vi har fremlagt.

Alle dem, der er villige til at støtte os, bedes gå til vores supportside og støtte os, hvilket vil hjælpe den srilankanske regering med at overveje at implementere de 4 anmodninger fra Mankind Sweden på vores show-supportside.

Vi har skabt dette projekt på 14 sprog, så alle borgere i den demokratiske verden kan forstå, at den situation, Sri Lanka står over for i dag, skyldes, at deres ledere tidligere har vendt det blinde øje til Sri Lanka under den interne borgerkrig, som varede i over 26 år, hvilket fungerede som grundårsagen til hele den nuværende økonomiske krise i Sri Lanka.

Vi hos Mankind Sweden vil gerne bringe paradis til Sri Lanka, give håb og muligheder til srilankanere og hjælpe investeringer og turisme til Sri Lanka.

Sri Lanka skal komme for at samles som en nation. Srilankanere skal samles som ét folk. Så kan vi alle arbejde hen imod at omdanne Sri Lanka til et økonomisk stabilt land og styrke demokratiet i Sri Lanka.

Tryk for at lytte
{Play}
OM OS

Menneskeheden er en international ikke-statslig organisation (NGO) grundlagt i maj 1997, der har til formål at hjælpe millioner af mennesker i tredjeverdens demokratiske lande med at praktisere og fremme demokrati, retfærdighed og menneskerettigheder. Den arbejder for at styrke demokrati, retfærdighed og menneskerettigheder i disse nationer. Siden 1997 har Menneskeheden (NGO) været i kontakt med mange statsoverhoveder i de førende industrilande, herunder Indien, og også med FN, om den bedste måde at praktisere og fremme demokrati, retfærdighed og menneskerettigheder i den tredje verdens demokratiske lande.

Et land, der tidligere har stået over for en enorm krise, er Sri Lanka. Vi hos Mankind er overbevist om, at landets fremskridt kan forbedres gevaldigt ved at forbedre menneskerettighederne, bevare demokratiske politikker og etablere forbedrede økonomiske reformer.

Vi ønsker at fremhæve, at Menneskeheden (NGO) var i kontakt med de srilankanske regeringschefer ved mange lejligheder under Sri Lankas tidligere interne krig i et forsøg på at finde løsninger til at afslutte denne interne krig.

Vores hensigt med dette projekt Mankind in Sri Lanka er at forhindre den tidligere civile konflikt i Sri Lanka i nogensinde at gentage sig selv og at skabe en permanent løsning for alle srilankanske borgere til at leve i fred og harmoni for evigt.

Du vil se forskellen, når du bekymrer dig og handler. Lad os alle vågne op og arbejde sammen gennem Mankind Project.


Tryk for at lytte

{Play}
HVEM VIL TALE FOR MIG?
Historien lærer os en lektie om farerne ved tavshed.
Først kom de efter socialisterne, og jeg udtalte mig ikke, fordi jeg ikke var socialist.
Så kom de efter fagforeningsfolkene, og jeg sagde ikke noget, fordi jeg ikke var fagforeningsmand.
Så kom de efter jøderne, og jeg sagde ikke noget, fordi jeg ikke var jøde.
Så kom de efter mig – og der var ingen tilbage til at tale for mig.
Pastor Martin Niemöller (1892-1984)

Vi tænker positivt og arbejder positivt. Alle med positive ideer er velkomne til at dele dem med os og gøre dem til virkelighed.

Præstation kræver ikke ekstraordinær evne. Præstation kommer fra almindelige evner, der anvendes med ekstraordinær vedholdenhed.